Békéscsabai társasjátéknap

2017.11.26 19:21

Önkéntesként nem csak a saját programjaimon dolgozok, haenm másokán is részt veszek. Vannak köztük olyanok, melyekről nem született cikk, mert régebbiek mint ez a blog. Ilyenek voltak a parlagi sas fészekőrzések.

Viszont mostmár ezkről is fog.

Békéscsabán a Vár-Játék játékboltnak minden hétfőn van egy társasjáték klubja, ahol jó hangulatban szoktunk játszni, igaz én minden héten nem megyek. És minden évben szerveznek egy nagy társasjáték napot, ahova nagyon sok önkéntes kell. Minden játékhoz egy. Itt már másodjára veszek részt játékvezetőként. 

Sok előnye van ennek. A játékot, amit megkapok, hazviszem kipróbálni, így a családom egy kicsit szórakoztatom vele, még tanulok. Bár fárasztó 10 órán keresztül ugyanazzal a játékkal játszani, de jó, hogy más embereknek örömet okzhatunk. Közben mi is megismerkedhetünk új játékokkal, és a felnőtt önkéntesek kapnak 20%-os vásárlási utalványt, amiből a születésnapi pénzemmel kiegészítve bővíteni tudom a játéktáram, olyan játékokkal, amit remélem az én később tartott foglalkozásaimon fel tudok használni.

Vissza